O NAMA

airline-hacking-tickets

O NAMA

Dragi Prijatelji,
Naša travel agencija je osnovana 1998. god. u Miami-u, FloridI. Zbog velike potražnje putnika za avio karte iz države Georgia, preselili smo se u Atlantu u 2003. godini.
U ovih 19 godina rada, postali smo jedna od najpopularnijih i najjeftinijih putničkih agencija na teriroriju SAD-a koja se specijalizirala za najbolje i najsigurnije aranžmane avio letova za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i ostale europske destinacije.
Naš logo koji prepoznaje i velika i mala raja, samo ptice lete jeftinije, oraspoložio je mnoge ali i obavjestio putnike o našim primamljivim ponudama.
Mi i poslje 19 godina neprekidnog rada i dalje garantiramo najpovoljnije cijene i najbolju moguću uslugu na severnoameričkom tržIštu. Pozivamo vas da i sami provjerite.
Kupcima svakodnevno nudimo diskontirane cjene avio karata u SAD-u, i u više od 900 gradova i 174 zemalja širom svijeta.
Zbog naših strateških ugovora s 67 avio kompanija, naša travel agenicija poslužuje 6 kontinenata i nudi neke od najnižih cjena i jeftine avio karte svojim klijentima.
Radi toga vam mi, kao malo tko drugi, možemo ponuditi jeftine avionske karte. Ekspertiza – naše rezervacije bookiraju stručnjaci sa velikim iskustvom u globalnim putničkom servisu.

Ekspertiza

Naše rezervacije bookiraju stručnjaci sa velikim iskustvom u globalnim putničkom servisu.

Mreža

Preko nas možete putovati sa 67 avio kompanija, na više od 900 top destinacija u svijetu.

Putovanja u stilu

Putovanja u stilu uz niže cjene – vaš izbor: prva, poslovna ili ekonomska klasa.

Pogodnosti

Rezervirajte vašu kartu direkto online, ili nazovite jednog od naših putničkih agenata koji će vam dati savjet i pomoćI kako da isplanirate svoje putovanje uz što jeftinije avio karte.

Podrška

Mi smo tu kad nas trebate!

Call Now ButtonPozovite Uštedite
BosnianCroatianEnglishGermanSpanish