airline-hacking-tickets

O NAMA

Dragi Prijatelji,
Naša travel agencija je osnovana 1998. god. u Miami-u, FloridI. Zbog velike potražnje putnika za avio karte iz države Georgia, preselili smo se u Atlantu u 2003. godini.
U ovih 19 godina rada, postali smo jedna od najpopularnijih i najjeftinijih putničkih agencija na teriroriju SAD-a koja se specijalizirala za najbolje i najsigurnije aranžmane avio letova za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i ostale europske destinacije.
Naš logo koji prepoznaje i velika i mala raja, samo ptice lete jeftinije, oraspoložio je mnoge ali i obavjestio putnike o našim primamljivim ponudama.
Mi i poslje 19 godina neprekidnog rada i dalje garantiramo najpovoljnije cijene i najbolju moguću uslugu na severnoameričkom tržIštu. Pozivamo vas da i sami provjerite.
Kupcima svakodnevno nudimo diskontirane cjene avio karata u SAD-u, i u više od 900 gradova i 174 zemalja širom svijeta.
Zbog naših strateških ugovora s 67 avio kompanija, naša travel agenicija poslužuje 6 kontinenata i nudi neke od najnižih cjena i jeftine avio karte svojim klijentima.
Radi toga vam mi, kao malo tko drugi, možemo ponuditi jeftine avionske karte. Ekspertiza – naše rezervacije bookiraju stručnjaci sa velikim iskustvom u globalnim putničkom servisu.

Ekspertiza

Naše rezervacije bookiraju stručnjaci sa velikim iskustvom u globalnim putničkom servisu.

Mreža

Preko nas možete putovati sa 67 avio kompanija, na više od 900 top destinacija u svijetu.

Putovanja u stilu

Putovanja u stilu uz niže cjene – vaš izbor: prva, poslovna ili ekonomska klasa.

Pogodnosti

Rezervirajte vašu kartu direkto online, ili nazovite jednog od naših putničkih agenata koji će vam dati savjet i pomoćI kako da isplanirate svoje putovanje uz što jeftinije avio karte.

Podrška

Mi smo tu kad nas trebate!

Call Now ButtonPozovite Uštedite
BosnianCroatianEnglishGermanSpanish

Call back


Jedan od naših travel agenata će vas pozvati u narednih 5 minuta kako bi razgovarali o vašim planovima putovanja. Slanjem broja telefona slažete se da ćete biti kontaktirani putem telefona i / ili SMS-a. Rezervacija nije potrebna. Vaši lični podaci su 100% sigurni.